Företag

Företagstjänster i Umeå.

Det vi har märkt är att det företag oftast söker och vill ha är en långvarig lösning efter deras behov. Ingen vill komma till jobbet och behöva klaga eller känna sig illa till mods för att det inte är städat efter överenskommelse. Dessutom kan en ostädad lokal göra att medarbetare blir sjuka och inte kan arbeta vilket kan slå hårt mot företaget.

Många företag byter städleverantör minst 1 gång per / år. Detta vill vi ändra på och leverera en helhetslösning för just ditt företag där vi skräddarsyr en lösning tillsammans med dig.


Kontorsstädning – Trappstädning Butiksstädning Byggstädning Bod/Barack städningFönsterputsning Nöjd kund-garantiKvalitetsstämplar

Hur kan vi garantera att vi alltid levererar städning av högsta kvalité?

• Innan ett uppdrag påbörjas gör vi alltid ett platsbesök sedan stämmer vi av städningen med täta intervaller, för att säkerställa att allt fungerar till belåtenhet och att tiden känns rimlig för uppdraget.

• När uppdrag påbörjas sätts det upp en checklista i ”städskrubben” eller lämplig plats. Vår medarbetare bockar sedan av vad som är utfört och vilket datum. På checklistan kan även er personal  ge feedback till oss.

• Under hela uppdraget är det samma medarbetare som ansvarar för just er arbetsplats. Vi utlovar säker nyckelhantering, dubbelkollar alltid att det är släckt, låst samt att lokalen är tom innan vi går. Alla våra medarbetare har tystnadsplikt vilket också står skrivet i anställningsavtalen.

• Vi håller alltid en öppen dialog med våra kunder och har regelbunden återkoppling under hela uppdraget.


Vi utför företag stjänster i Umeå, kontorsstädning, byggstädning, trappstädning, bodstädning, fönsterputsning och  butiksstädning till fasta priser

Om ni anlitar Ärlebo Företagsstäd tar vi över allting rörande era lokaler. Ni får en egen kontaktperson, samma städare och nöjd kund-garanti.

Vi skräddarsyr ett heltäckande schema för just era lokaler utifrån era önskemål och förutsättningar, eller så rekommenderar vi ett gynnsamt upplägg.

Vid önskemål kan ett flertal referenser lämnas. Om ni söker en leverantör av kontorsstädning, byggstädning eller trappstädning i Umeå, kontakta oss för en offert eller ett förutsättningslöst möte.

Vi utför dessa tjänster i hela centrala Umeå.  Berghem, Ersmark, Fällforsån, Öbacka, Öbacka strand. Men också i Vindelns kommun, Vännäs kommun, Robertsfors kommun, Nordmaling kommun och Bjurholm.

Ring oss idag och boka kontorsstädning, byggstädning, trappstädning, bodstädning och butiksstädning!