Ärlebo Företagsstäd AB

Byggstädning

Vi utför professionell byggstädning i Umeå & Skellefteå

Byggstädning är en oerhört viktig del av all byggrelaterad verksamhet. Som etablerat städföretag i Umeå & Skellefteå så vet vi vad som krävs för att leva upp till de höga förväntningar som företag numera har. Därför kan vi erbjuda pålitlig och resultatinriktad städning av bostäder, lokaler och byggnader inför såväl besiktning som kontroll av slutfört arbete. Vi har samarbetat med ett stort antal företag inom byggbranschen, och vet därför precis vilka förväntningar som finns. På så sätt kan vi erbjuda smidig byggstädning som överensstämmer med de krav och önskemål gällande såväl slutbesiktning som avstämning av större projekt.

 

Om ni behöver städ under arbetets gång så kan vi även säkerställa så att arbetsplatsen förblir ren och fri från damm. Detta kan bidra till ett avsevärt mycket trevligare arbetsklimat och även förbättrar produktiviteten. Kontakta oss gärna, oavsett om ni behöver regelbunden städning av byggplatsen, slutstäd eller har egna individuella önskemål. Med hög nivå av flexibilitet kan vi anpassa oss till ert schema.

Byggstädning Slutstädning Umeå
Så här går det till ..
  • Skicka in din förfrågan via Kontakta Oss. Fyll i intresseanmälan. Klicka på skicka intresseanmälan.
  • Ärlebo Företagsstäd AB återkopplar till er och bokar tid för möte i era lokaler.
  • Vi besöker ert kontor går igenom  behovet som finns och skräddarsyr ett städschema samt lämnar en kostnadsfri offert.
  • Vid start av uppdraget stämmer vi av städningen med täta intervaller, för att säkerställa att allt fungerar till belåtenhet och att den tiden som är utsatt för för uppdraget är rimlig.
Vi utför all slags byggstädning till fasta priser i Umeå

Om ni anlitar Ärlebo Företagsstäd tar vi över allting rörande er byggstädning. Ni får en egen kontaktperson, samma städare och nöjd kund-garanti.

Vi skräddarsyr ett heltäckande schema för just era lokaler utifrån era önskemål och förutsättningar, eller så rekommenderar vi ett gynnsamt upplägg.

Vid önskemål kan ett flertal referenser lämnas. Om ni söker en leverantör av byggstädning i Umeå & Skellefteå, kontakta oss för en offert eller ett förutsättningslöst möte.