Vi utför snöskottning med omnejd åt privatpersoner i Umeå

Snöskottning

Stora delar av Sverige är minst sagt känt för att präglas av betydande snömängder under vinterhalvåret. Och även om det är en vanlig föreställning att det helt enkelt var mer snö förr i tiden, så har den senaste tidens påtagliga snöfall visat att det inte nödvändigtvis alltid stämmer. Även om vi förvisso är långt ifrån svunna tidernas snödjupsrekord så har det på många håll varit ett stadigt snöfall.

Men åsikterna om snön är ofta såväl tudelad som motstående. För även om snöfall har en tendens att väcka omisskännliga känslor, så innebär det samtidigt en hel del jobb. Även om skötseln av vägnätet på det stora hela sker via trafikverket, kommunen och övriga väghållare så faller ansvaret för många uppfarter och markområden helt och hållet på den enskilde.

Vi är glada över att kunna erbjuda effektiva, noggranna och enkla snöskottningstjänster! Med känsla för noggrannhet och väldigt respekt för våra kunder så ser vi till att snön hanteras på bästa möjliga sätt.

En enkel tjänst för dig som vill slippa skotta

Som lokalt företag har vi långvariga erfarenheter av att arbeta i krävande miljöer där snö inte sällan är ett påtagligt inslag. Därför har det blivit naturligt för oss att även erbjuda snöskottning. Då vi via våra övriga tjänster har skapat många goda förbindelser med befintliga kunder, så är snöskottning på många sätt en för oss förväntad progression mot att erbjuda ett heltäckande tjänsteutbud.

Vi är väl medvetna om att snöskottning kräver hög nivå av noggrannhet. Därför ser vi alltid till att i förväg reda ut förväntningar, och få en känsla för utformningen av området som ska skottas. På så sätt minimerar vi risken för skador på tomt, fastigheter och befintlig markläggning. Samtidigt som vi säkerställer att skottningen sker på ett seriöst och genomgående sätt så kan ni därför vara säkra på att det sker helt utan risk för felaktigt utförande.

Så här går det till:

  • Skicka in din förfrågan via Kontakta Oss. Fyll i intresseanmälan. Välj alternativet ”Annat”. Skicka din anmälan.
  • Ärlebo Företagsstäd AB återkopplar till dig inom 6 timmar.
  • När uppdraget är utfört & godkänt skickas en faktura via e-post eller pappersfaktura enligt överenskommelse.

 

KONTAKTA UMEÅ
KONTAKTA SKELLEFTEÅ

Vi är stolta samarbetspartners med:

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling blå logga Umeå

Mäklare i umeå logga svensk fastighetsförmedling

Mäklarhuset loggan mäklare i Umeå

VD Tobias Ärlebo

Han kallas för drivkraften himself och har över tio års erfarenhet i städbranschen, har en utbildning som resekonsult i bagaget och har en fingertoppskänsla för service. Han har stor vana av ledarskap under utveckling, är etablerad och välkänd i Umeås näringsliv med ett omfattande kontaktnät.