Ärlebo Företagsstäd AB

Om oss

Ärlebo Företagsstäd AB 

När vi grundade Ärlebo Företagsstäd AB i mitten av 2015 så var det med ambitionen att erbjuda prisvärda, enkla och pålitliga städtjänster i Umeå. Kanske lättare sagt än gjort, men med ett sammansvetsat och ambitiöst team som alltid är villigt att anstränga sig så har vi kommit en bra bit på vägen. Och vi är stolta över att ha genomgående goda omdömen från ett stort antal privat- och företagskunder. Genom att hålla oss uppdaterade gällande de senaste utvecklingarna inom städbranschen så kan vi alltid erbjuda effektiva, miljövänliga och moderna städlösningar. Kontakta oss gärna så kommer vi att göra vårt yttersta för att ni ska få det resultat som ni förväntar!

Vi drivs av en mycket enkel idé – att erbjuda städning med kvalitet och trygghet för dig som kund!

Det gör vi genom att ha ett litet och kompetent team som alltid utför regelrätta städningar enligt avtalad checklista.

 • Varje kund både privat & företag är vår viktigaste kund.
 • Vi håller en låg personal omsättning. 
 • Vi följer upp alla våra städuppdrag proaktivt.

Kontakta ossPrivatFöretagMiljönStädpaketEtt tryggt valGDPRIntresseanmälan


 
Privatperson
 • Vi tar hand om allt som rör både din flyttstädning, städning inför bostadsvisning, hemstädning, fönsterputsning även sortering & bortforsling. Självklart lämnar vi städgaranti på utförda jobb, vilket innebär att vi gör kostnadsfria återbesök om du anser att vi inte utfört fullgott jobb.
 • Att anlita Ärlebo Företagsstäd är tryggt och smidigt då all kontakt sker med mig, Tobias, och du som kund kan därför vara säker på att vi alltid har full koll på just ditt städuppdrag. Vi satsar hårt på att utföra städning med högsta kvalitet!
 • För att det ska vara extra enkelt för dig att anlita oss tar vi på oss allt administrativt arbete avseende RUT-avdrag så att du som kund ska ha mindre att tänka på bland flyttstök och packning. Det innebär att den överenskomna kostnaden är efter RUT-avdraget avräknat och det är ditt fasta pris, vi sköter om resten.
Företag
 • Innan ett uppdrag påbörjas gör vi alltid ett platsbesök sedan stämmer vi av städningen med täta intervaller, för att säkerställa att allt fungerar till belåtenhet och att tiden känns rimlig för uppdraget.
 • När uppdrag påbörjas sätts det upp en checklista i ”städskrubben” eller lämplig plats. Vår medarbetare bockar sedan av vad som är utfört och vilket datum. På checklistan kan även er personal  ge feedback till oss.
 • Under hela uppdraget är det samma medarbetare som ansvarar för just er arbetsplats. Vi utlovar säker nyckelhantering, dubbelkollar alltid att det är släckt, låst samt att lokalen är tom innan vi går. Alla våra medarbetare har tystnadsplikt vilket också står skrivet i anställningsavtalen.
 • Vi håller alltid en öppen dialog med våra kunder och har regelbunden återkoppling under hela uppdraget.
 • Ansvarsförsäkring hos IF upp till 10 miljoner.
 • Kvalitets kontroller via platsbesök.
 • Olycksfallsförsäkring för vår personal.
 • Nycklar kvitteras in och ut av kund och personal i obruten linje.
 • Sekretessavtal och tystnadsplikt gäller för alla våra medarbetare.

Ring oss idag så skickar vi en kostnadsfri offert eller bokar ett förutsättningslöst möte.

På Ärlebo Företagsstäd så värdesätter vi ett både personligt och professionellt bemötande. Med rötter i Umeå & Skellefteå så har vi kommit att bli ett förstahandsval bland såväl företag som privatpersoner i omnejden. Tack vare lyhördhet gällande våra kunders önskemål, och ett långvarigt samarbete med områdets mäklarfirmor, har vi fått en bra känsla för vilka förväntningar som finns hos såväl privatpersoner som företag när det kommer till städ och hushållsnära tjänster.

 

FLYTTSTÄDNING

HEMSTÄDNING

FÖNSTERPUTSNING

KONTORSSTÄDNING

En väl utfärd flyttstädning är ofta ett måste, oavsett om det handlar om städ inför visning, besiktning eller något helt annat. Vi erbjuder heltäckande och professionell flyttstäd som lever upp till de mest strikta riktlinjer från såväl mäklare som bostadsrättsföreningar och  Hyresgästföreningen. Vi kan även erbjuda individualiserad flyttstädning om ni har särskilda önskemål. Med fast pris och städgaranti så kan ni vara säkra på att resultatet når upp till era förväntningar.

Ett rent och städat hem är inte sällan viktigt för  lugn, ro och frid i vardagen. Men vår hektiska samtid gör att man inte alltid har den tid som krävs för att man på egen hand ska kunna ta hand om det ofta krävande arbetet kring att noggrant städa sitt hem. Genom att erbjuda städning för såväl lägenheter som radhus och villor så kan vi erbjudande heltäckande städlösningar för alla tänkbara behov. Har du väldigt specifika önskemål? Kontakta oss så kan vi tillsammans ordna en bra städlösning.

Det är nog ingen hemlighet att man inte tänker på vikten av rena fönster förrän man  lägger märke till hur smutsiga de faktiskt kan bli. Fönster är en viktig del av vad som säkerställer att ett rum får både en känsla av rymd och tillräckligt insläpp av ljus. På så sätt är putsade fönster på ett indirekt sätt en väldigt viktig del av inomhusmiljön. Vi säkerställer att ni får rena fönster utan att behöva riskera repor eller övriga skador. Med gedigen erfarenhet, professionellt förhållningssätt och stor lyhördhet har vi blivit ett givet val när det kommer till rena fönster.

För många personer så är kontoret en plats där man spenderar en stor del av sin vakna tid. Att både det personliga utrymmet och lokalen i stort är ren och välskött  är därför en viktig faktor när det kommer till såväl produktivitet som arbetsmiljö. Vi har en gedigen erfarenhet av att städa kontor med gott resultat. Med hjälp av skräddarsydda städscheman så kan vi erbjuda specialanpassade städtjänster för kontor.

Vi är stolta över att kunna erbjuda städtjänster som verkligen är flexibla. Genom att utföra arbetet på era, eller dina, villkor så står vi verkligen bakom vårt påstående om att vara en mer personlig städfirma. Genom att kunna individualisera och anpassa våra städrutiner till befintliga scheman så kan vi garantera en smidig städtjänst.