FÖNSTERPUTSNING

Fönsterputsning i Umeå & Skellefteå

Det är ju ingen hemlighet att fönster bidrar till såväl ljusinsläpp som en känsla av rymd. Ofta är det först när man märker att ens fönster är riktig smutsiga som man inser hur viktig fönsterputsningen faktiskt är. Medan smutsiga fönster bidrar till en känsla av instängdhet, så har rena fönster en motsatt effekt. De skapar hemtrevnad och bidrar till bättre stämning i hemmet. Men att hålla fönstren rena är ofta svårare än man kan tro. Som ett etablerat städföretag i Umeå så vet vi exakt vad som krävs för att man ska få ett konsekvent bra resultat. Genom att endast använda beprövade städprodukter och pålitlig teknik så kan vi säkerställa ett konsekvent tillförlitligt resultat. Och detta är en del av vår nöjd kund-garanti.

Om du känner att du helt enkelt inte har tid att hålla dina fönster putsade, eller att resultatet aldrig blir som du har tänkt dig, så är våra fönsterputsningstjänster definitivt rätt val för dig.

Så här går det till ..

 • Skicka in din förfrågan via Kontakta Oss. Fyll i intresseanmälan. Klicka på skicka intresseanmälan.
 • Ärlebo Företagsstäd AB återkopplar till dig med rekommenderad städning  samt ett fast pris.
 • När uppdraget är utfört & godkänt skickas en faktura via e-post eller pappersfaktura enligt överenskommelse.

Viktigt att tänka på inför fönsterputsningen

 • Om det regnar eller är -10 och uppåt ombokas fönsterputsningen till ett annat tillfälle, självklart kontaktar vi dig.
 • Plocka i förväg undan föremål som kan vara i vägen för putsaren, så som möbler och blomkrukor. Om detta inte är gjort debiteras köparen extra för plocktid.
 • Rengöring av persinner och fönsterbleck ingår inte i fönsterputsningen, men kan självklart beställas extra.

Tips från en fönsterputsare

 • Rekommendera att inte använda skraporna för fönsterputs som finns i matvaruaffärer. Dessa skrapor har gummi av låg kvalité och du riskerar att skada dina fönster.
 • Försök inte att putsa fönster med tidningar och spej, det funkar tyvärr inte. Tryckfärgen kan lösas upp och bli utsmetad på hela fönstret. Resultatet blir att det ser  inte bra ut när solen skiner igenom.
 • Nya isolerade fönster är väldigt svåra att putsa med hjälp av tidningar och sprej, detta ska man absolut inte försöka sig på när det är soligt och varmt ute.
 • Fönsterputsning bör göras minst en gång per år, men helst två gånger per år vi rekommenderar detta i samband med vår- och höststädning.
 • Abonnerad fönsterputsning har blivit mer och mer populärt både för företag och privatpersoner. Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert.

 

KONTAKTA UMEÅ
KONTAKTA SKELLEFTEÅ

Vi är stolta samarbetspartners med:

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling blå logga Umeå

Mäklare i umeå logga svensk fastighetsförmedling

Mäklarhuset loggan mäklare i Umeå

VD Tobias Ärlebo

Han kallas för drivkraften himself och har över tio års erfarenhet i städbranschen, har en utbildning som resekonsult i bagaget och har en fingertoppskänsla för service. Han har stor vana av ledarskap under utveckling, är etablerad och välkänd i Umeås näringsliv med ett omfattande kontaktnät.