Ordningskonsult

Ordningskonsult

Som ordningskonsult kan vi organisera hela eller delar av såväl hushåll som arbetsplatser. Genom att skapa ordning och reda utifrån individuella önskemål och förutsättningar så skapar vi rätt förutsättningar för effektivare användning av befintliga utrymmen. Oavsett om det sker inför en kommande flytt, för att rensa upp eller för att skapa lugn och harmoni.

Att vilja skapa ordning verkar på många sätt vara något som ligger i vår mänskliga natur. Men det är inte alltid möjligt att få den tid och sinnesro som krävs för att på ett bra och smidigt sätt reda upp det virrvarr av saker som omger oss. Vi hjälper dig att få ordning på virrvarret och säkerställer även att du på egen hand kan fortsätta hålla ordning och reda.

Bättre ordning på dina egna villkor

I många fall så har man så fullt upp med vardagen att man inte hinner stanna upp och reflektera över hur mycket man påverkas av sin omgivning. Men i vissa stunder av insikt så kanske man upplever hur en omisskännlig upplevelse av oordning sveper över en. Som ordningskonsult är det vår främsta ambition att göra så du istället kan fästa känslan i en upplevelse av organiserad harmoni.

Genom att anlita oss som ordningskonsult så tar du ett stort steg mot att både få bättre ordning och lägga grunden för att slippa framtida oordning.

  • Vi sorterar och organiserar det som du vill få ordning på. Detta kan gälla allt ifrån förråd, rum till hela hus och byggnader.
  • Du kan därefter själv välja att i framtiden implementera samma ordning och struktur för att slippa att återigen fall offer för oordning.
  • Vi arbetar systematiskt för att säkerställa att allt blir precis som du har rätt att förvänta dig. Genom att aldrig slänga eller forsla bort saker utan att först informera, så undviker vi även oväntade resultat.

Du avgör själv i vilken utsträckning du vill vara delaktig. Många väljer att ge oss instruktioner gällande vad som ska sorteras, vad som ska flyttas för framtida slängning och vad som ska förbli orört. Men minst lika vanligt är det att våra kunder väljer att vara delaktiga för att skapa egna rutiner för att säkerställa långvarig ordning även i framtiden.

Ordning både här och nu och i framtiden

Som ordningskonsult så ser vi inte bara till att skapa ordning. Utan vi utvärderar även noggrant de särskilda förutsättningar som föreligger för att säkerställa långvarigt hållbar ordning på en given plats. Detta gäller såväl privatpersoner som företag. Och genom att vara extra lyhörda på våra kunders önskemål så ser vi alltid att anpassa arbetssätt till de unika krav som varje uppdrag innebär.

Bestäm själv i vilken riktning vi ska arbeta. Som ordningskonsult kan vi ha helheten i åtanke, men även fokusera särskilt på områden såsom hur man undviker att spara saker som kanske egentligen inte behöver sparas, skapar ordning i vardagen genom att ta hand om små saker i förebyggande syfte eller vad som nu kan tänkas vara relevant just för dig.

Vi är övertygade om att ordning kan vara ett väldigt viktigt steg på vägen till en mindre stressig vardag, enklare avslappning och större kontroll över sitt eget liv. Som ordningskonsult ser vi till att skapa rätt förutsättningar för grundläggande ordning som verkligen gör skillnad.

Stor firma buss på väg till bortforslings uppdrag två medarbetare sitter i bilen och ser glada ut

 

KONTAKTA UMEÅ
KONTAKTA SKELLEFTEÅ

Vi är stolta samarbetspartners med:

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling blå logga Umeå

Mäklare i umeå logga svensk fastighetsförmedling

Mäklarhuset loggan mäklare i Umeå

VD Tobias Ärlebo

Han kallas för drivkraften himself och har över tio års erfarenhet i städbranschen, har en utbildning som resekonsult i bagaget och har en fingertoppskänsla för service. Han har stor vana av ledarskap under utveckling, är etablerad och välkänd i Umeås näringsliv med ett omfattande kontaktnät.