Dödsbotömning

Dödsbotömning

Snabb, effektiv och varsam dödsbotömning är numera en given del av vårt växande utbud av tjänster. Vi ser till att dödsboet töms på ett sätt som säkerställer att arbetet fortlöper med rätt nivå av respekt för sakerna, samtidigt som det blir gjort utifrån era eventuella önskningar. Kontakta oss för smidigare tömning av dödsbon.

Tömning av dödsbon har gått från att vara ett individuellt ansvar till att vara något som allt oftare överlåts till företag med särskild inriktning av dödsbotömning. Varför denna utveckling har skett går såklart bara att spekulera i. Men numera har vi ofta ett lite annat förhållande till vår egen tid, och många väljer att prioritera sorgearbete eller andra mer akuta åtaganden före att spendera tid på själva tömningen av dödsboet. Låt oss ta hand om den praktiska tömningen av dödsboet så kan ni fokusera på det som ni tycker är mer väsentligt för tillfället.

Vi är stolta över att få det stora förtroende som en dödsbotömning faktiskt innebär. Och oavsett om du föredrar att vi tar hand om hela processen, eller om du vill vara delaktig i tömningen, så ser vi fram emot att säkerställa att tömningen av dödsboet sker på ett sätt som du blir nöjd med och som vi kan vara stolta över.

Med stort engagemang gällande både personliga och professionella tjänster så faller det naturligt för oss att erbjuda dödsbotömning. Med stor finkänslighet så tömmer vi och forslar bort lösöre, inventarier och annat som behöver tas hand om. Genom att alltid säkerställa att dina förväntningar motsvarar vår arbetsplan så undviker vi även missförstånd gällande vad som ska bort och vad som ska sparas.

Bild-pa-stolar-och-bord-lagenhet

 

 

 

 

 

 

 

Dödsbotömning och bortforsling

Som lokal städfirma breddar vi ständigt vårt utbud av tjänster utifrån efterfrågan. Därför har tömning av dödsbon kommit att bli en given del av vår verksamhet. Ofta sker det i kombination med dödsbostädning och andra städrelaterade tjänster. Även om vi inte med något egentligt mått av säkerhet kan säga varför, så har efterfrågan på tömning av dödsbo ökat. Och oavsett om det handlar om att man som dödsbodelägare vill slippa tömma och forsla bort på egen hand, eller om man som företrädare av ett företag med inriktning på vård, omsorg eller bostäder behöver regelbunden dödsbotömning, så är vi stolta över att få chansen att erbjuda finkänslig och professionell tömning av dödsbon.

Genom att kontakta oss gällande dödsbotömning så tar ni ett första steg mot en enklare hantering av dödsboet. Som första steg ser vi alltid till att reda ut vilka förväntningar som finns. Detta gör att risken för oväntade resultat verkligen minimeras. Därför ser vi till att varje dödsbotömning hanteras utifrån rådande önskemål. Alltid med slutresultatet som högsta prioritet.

Vi har arbetat med allt ifrån storföretag till privatpersoner, och skiljer aldrig på våra kunder när det gäller resultatet. Alla får allt vårt engagemang och vår fulla fokus. Kontakta oss för tömning av dödsbo, oavsett om det gäller en privatbostad eller regelbunden tömning i anslutning till vårdhem och boenden.

Så här går det till:

  • Skicka in din förfrågan via Kontakta Oss. Fyll i intresseanmälan. Klicka på skicka intresseanmälan.
  • Ärlebo Företagsstäd AB återkopplar till dig med rekommenderad städning  samt ett fast pris.
  • När uppdraget är utfört & godkänt skickas en faktura via e-post eller pappersfaktura enligt överenskommelse.

 

KONTAKTA UMEÅ
KONTAKTA SKELLEFTEÅ

Vi är stolta samarbetspartners med:

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling blå logga Umeå

Mäklare i umeå logga svensk fastighetsförmedling

Mäklarhuset loggan mäklare i Umeå

VD Tobias Ärlebo

Han kallas för drivkraften himself och har över tio års erfarenhet i städbranschen, har en utbildning som resekonsult i bagaget och har en fingertoppskänsla för service. Han har stor vana av ledarskap under utveckling, är etablerad och välkänd i Umeås näringsliv med ett omfattande kontaktnät.