Ärlebo Företagsstäd AB

Städpaket

Ärlebo Företagsstäd AB presenterar tre olika Städpaket.

Vi har många kunder som nyttjar vår tjänst hemstädning. Här har vi märkt att väldigt få har bra produkter hemma för att själva kunna utföra en effektiv och enkel städning. Vi ser det som en rättighet att alla borde ha möjlighet att använda samma produkter som vi proffs använder. Därför har vi valt att ta fram tre olika städpaket. För kunna erbjuda dig som kund eller blivande kund att använda samma städmaterial som vi använder dagligen.

Det vi verkligen vill slå ett slag för är mikro duken pur mikro. En revolutionerande mikro duk som kommer att finnas i varje svenskt hem inom 10 år. Kan användas för rengöring av köksluckor, Speglar, Fönster, dammtorkning och avfläckning. Pur mikro ingår i alla paket.

Under menyn Städ Paket, håll muspekaren på Städ Paket och klicka på det städpaketet du är intresserad av för att se vilka produkter som ingår i vardera paket.

Samtliga städpaket är framtagna ur miljöhänsyn.

Basic                            Mellan                        Stora
Städpaket basic

Det billigaste paketet passar bra för dig som bor i lägenhet men vill få tillgång till enklare och smidigare städ vardag.

Städpaket Mellan

Vårt mellan paket lämpar sig bra till dig som bor i radhus och större lägenhet. Passar perfekt för barnfamiljen eller den som vill få tillgång till en enklare och smidigare städ vardag.  Här ingår bland annat klickskrapa och miljö vänligt städmedel Grease Perfekt till köket.

Städpaket Stora

Stora paketet är framtaget för dig som bor i villa eller radhus passar även för mindre och mellan stora företag. Här får du ett komplett städpaket för en enklare smidigare och renare städning. Även fönsterputsning kit.

 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
Dammsugare              Duschvägg               Papper
Dammsugare Umeå städfirma

Dammsugare: En riktigt proffs dammsugare till ett bra pris. Passar för dig som bor i större lägenhet radhus eller villa. Passar även för det mindre till mellanstora företaget. Kontakta Tobias för prisuppgift

Städa duschvägg städa duschkabin avkalka

Duschväggen går inte att få ren? Vi erbjuder nu ett mindre paket framtaget för att få din duschvägg skinande ren!

Toalettpapper

Vi erbjuder papper med bättre kvalité & till lägre pris än i mataffären. Kontakta Tobias för prisuppgifter