Ärlebo Företagsstäd AB

Privat

Hushållsnära städtjänster i Umeå & Skellefteå

Skulle det inte vara skönt att öppna dörren och mötas av ett nystädat hem? Och samtidigt få tid över till sånt som är viktigt för dig. För visst är det skönare att kunna fokusera på familjen, fredagsmyset och favoritserien på Netflix?

Förutom företagsstädning och flyttstädning erbjuder vi på Ärlebo företagsstäd högkvalitativ hemstädning. Vi är ett litet företag som alltid tar fullt ansvar för att du som kund ska känna dig nöjd och trygg. Hos oss får du en personlig kontakt med den som utför arbetet. För att du ska vara nöjd med resultatet jobbar vi strukturerat med checklistor och väger in dina särskilda önskemål.

Är du intresserad av en personligare städtjänst, eller vill slippa göra jobbet själv? Mejla eller slå en signal till mig så tar jag fram en lösning som passar just dig. Har du specialönskemål? Vi gör vårt yttersta för att möta dem. Och du, du vet väl att du kan nyttja RUT-avdraget?

FlyttstädningStädning inför visningHemstädning Fönsterputsning Storstädning –  Sortering & Bortforsling – Intresseanmälan


Så här går det till ..

• Skicka in din förfrågan via Kontakta Oss. Fyll i intresseanmälan. Klicka på skicka intresseanmälan.

• Ärlebo Företagsstäd AB återkopplar till dig med rekommenderad städning  samt ett fast pris.

• När uppdraget är utfört & godkänt skickas en faktura via e-post eller pappersfaktura enligt överenskommelse.

Städfirma städar ett kök i Umeå, Ärlebo Företagsstäd
Vi utför all slags hushållsnära tjänster så som Flyttstädning, Hemstädning, Fönsterputsning och Storstädning  till fast pris!

Om ni anlitar Ärlebo Företagsstäd tar vi över allting rörande era önskemål. Ni får en egen kontaktperson, samma städare och nöjd kund-garanti.

Vid önskemål kan ett flertal referenser lämnas. Om ni söker en trygg och professionell städhjälp av Flyttstädning, städning inför visning, Hemstädning, Fönsterputsning och Storstädning i Umeå, kontakta oss för en offert eller ett förutsättningslöst möte.