Ärlebo Företagsstäd AB

Bodstädning

Bodstädning i Umeå & Skellefteå till fast pris

Vi utför bod städning i Umeå & Skellefteå. Bodarna är din och dina medarbetares kontor på projektet, här har ni möten med kunder, sköter administrativa uppgifter samt dricker kaffe. Vi har stor erfarenhet av bod städning, vi samarbetar bland annat med Selbergs Entreprenad i Umeå.

Innan uppdraget börjar besöker vi era baracker/bodar och går igenom  behovet som finns och skräddarsyr en lösning för just er, sedan stämmer vi av städningen med täta intervaller, för att säkerställa att allt fungerar till belåtenhet. Låt Ärlebo Företagsstäd vara nyckeln till rena och trevliga bodar, så att du och dina medarbetare trivs och kan fokusera på det ni är bäst på, rätt person på rätt plats.

Så här går det till ..
  • Skicka in din förfrågan via Kontakta Oss. Fyll i intresseanmälan. Klicka på skicka intresseanmälan.
  • Ärlebo Företagsstäd AB återkopplar till er och bokar tid för möte i era lokaler.
  • Vi besöker ert kontor går igenom  behovet som finns och skräddarsyr ett städschema samt lämnar en kostnadsfri offert.
  • Vid start av uppdraget stämmer vi av städningen med täta intervaller, för att säkerställa att allt fungerar till belåtenhet och att den tiden som är utsatt för för uppdraget är rimlig.

Bodstädning etablering Umeå ID06

Vi utför all slags bodstädning till fasta priser i Umeå & Skellefteå

Om ni anlitar Ärlebo Företagsstäd tar vi över allting rörande er bodstäd. Ni får en egen kontaktperson, samma städare och nöjd kund-garanti.

Vi skräddarsyr ett heltäckande schema för just era lokaler utifrån era önskemål och förutsättningar, eller så rekommenderar vi ett gynnsamt upplägg.

Vid önskemål kan ett flertal referenser lämnas. Om ni söker en leverantör av bodstädning i Umeå & Skellefteå, kontakta oss för en offert eller ett förutsättningslöst möte.