Dödsbostädning

Dödsbostädning

Heltäckande och finkänslig dödsbostädning är något som har blivit alltmer efterfrågat på senare tid. Vi säkerställer att bostaden är i perfekt skick. Och oavsett om det handlar om städning av ett dödsbo inför försäljning eller städning för att få bättre ordning på saker och ting så ser vi till att allting blir precis som ni vill.

Att ta hand om ett dödsbo innefattar en hel del såväl praktiska som rent administrativa saker. Däremellan råder det i många fall ofta även väldigt känslosamma omständigheter. För vissa blir dödsbostädningen därför något som man vill axla på egen hand, medan andra föredrar att få det hanterat av utomstående. Vi har personligen sett att allt fler väljer att anlita en städfirma för dödsbostädning, och anledningarna varierar såklart. Medan många vill slippa tänka på det världsliga, så tycker andra att det helt enkelt blir för krävande att städa på egen hand.

Men anledningarna är egentligen inte vad som engagerar oss. Vår fokus ligger på att tillhandahålla städning av dödsbon med fullservice i åtanke, vilket innefattar allt ifrån att ta hand om dödsboet på era villkor till att se till att resultatet blir något som vi verkligen kan stå bakom.

dodsbostadning-umea-lokalstadfirma

 

 

 

 

 

 

 

Städning av dödsbo

På senare tid har livslängden ökat. Vilket av naturliga skäl leder till att man har längre tid på sig att ackumulera saker. Samtidigt är vi mitt i ett pågående generationsskifte där den äldre generationen ofta lämnar efter sig primärbostad, sommarboende, fritidshus och inte sällan ett flertal biutrymmen kopplade till fastigheten. Att ta hand om ett samtida dödsbo kan därför innebära ett ganska stort ansvar där dödsbostädning ofta utgör ett ganska krävande och omfattande inslag.

Som städfirma med lång erfarenheter av att städa bostäder faller det oss naturligt att i allt större utsträckning erbjuda tjänster gällande dödsbostädning. Men denna sorts städtjänst på många sätt skiljer sig åt från traditionell bostadsstädning så anstränger vi oss alltid extra mycket för att säkerställa att dödsbostädningen sker utifrån de förutsättningar, krav och förväntningar som föreligger i varje enskild situation. Vi utgår alltid ifrån de rådande omständigheterna, och utgår aldrig från att en dödsbostädning är den andre lik.

När ni väljer att anlita oss för städning av ett dödsbo så avgör ni själva hur pass delaktiga ni vill vara. Vi vet att vissa föredrar att låta oss sköta allt utifrån eget gott omdöme, medan andra har väldigt specifika krav gällande hur dödsboet ska städas. Därmed värdesätter vi i väldigt stor utsträckning att redan i förväg reda ut exakt vad som förväntas av oss. På så sätt blir varje dödsbostädning utförd på ett sätt som både vi själva och våra kunder känner sig trygga och nöjda med.

Gällande privatpersoner är vi väldigt medvetna om att städning av dödsbo är en väldigt speciell tjänst som inte går att jämföra med traditionell städning. Därför är det alltid du som avgör omfattningen av vårt städuppdrag. Och även om främst arbetar med privatpersoner, så tar vi även hand om dödsbostädning för försäkringsbolag, begravningsbyråer, hyresbolag, vårdinrättningar och andra företagsrelaterade verksamheter.

Allt inom tömning sortering, bortforsling & dödsbostädning.

Städning av dödsbo är sällan ett nöje. Detta gäller även om man behöver sortera, rensa eller bortforsla saker som under längre tid har förvarats i osorterade utrymmen. Som populärt städföretag i Umeå har vi stor erfarenhet av ett med största möjliga diskretion och noggrannhet hantera allt i från dödsbon till lagerrensningar. Oavsett om ni vill få sakerna paketerade och förflyttade, donerade, återvunna eller helt enkelt slängda så kan vi på ett smidigt och behjälpligt sätt säkerställa att det hela hanteras på bästa möjliga sätt.

Vi är väldigt noggranna när det kommer till våra kunders önskemål och gör allt vi kan för att kunderna ska bli nöjda. När ni kontaktar oss så kommer vi att göra allt vi kan för att leva upp till era förväntningar. Med ett effektivt arbetssätt så kan vi erbjuda helhetslösningar som garanterar fullgod sortering, tömning och bortforsling. Genom att vara lyhörda på individuella önskemål så ser vi till att varje enskilt arbete blir utfört på bästa möjliga sätt.

Så här går det till:

  • Skicka in din förfrågan via Kontakta Oss. Fyll i intresseanmälan. Klicka på skicka intresseanmälan.
  • Ärlebo Företagsstäd AB återkopplar till dig med rekommenderad städning  samt ett fast pris.
  • När uppdraget är utfört & godkänt skickas en faktura via e-post eller pappersfaktura enligt överenskommelse.

 

KONTAKTA UMEÅ
KONTAKTA SKELLEFTEÅ

Vi är stolta samarbetspartners med:

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling blå logga Umeå

Mäklare i umeå logga svensk fastighetsförmedling

Mäklarhuset loggan mäklare i Umeå

VD Tobias Ärlebo

Han kallas för drivkraften himself och har över tio års erfarenhet i städbranschen, har en utbildning som resekonsult i bagaget och har en fingertoppskänsla för service. Han har stor vana av ledarskap under utveckling, är etablerad och välkänd i Umeås näringsliv med ett omfattande kontaktnät.