Golvvård & Slipning trägolv

Golvvård

Det finns många anledningar till att säkerställa regelbunden golvvård, oavsett om man vill att ens golv ska få så lång livslängd som möjligt eller om man vill återväcka känslan av nytt golv. Med slipning och efterbehandling kan man göra en enorm skillnad gällande såväl golvets hållbarhet som utseende och känsla. Men golvet utgör även på många sätt en viktig del av vad som skyddar det underliggande materialet från att påverkas av den dagliga nötning som oundvikligen uppstår. Därför rekommenderar vi definitivt golvvård när det kommer till trä- och parkettslag. Vi är vana med att arbeta med ett flertal trägolv och parketter, däribland ask, ek, furu, bok och andra vanligt förekommande träslag. Genom att endast använda moderna metoder så kan vi uppnå ett riktigt bra resultat samtidigt som utförandet blir skonsamt mot såväl människor och djur som miljön. Alltid med stort engagemang och lyhördhet för individuella önskemål.

golvvård före bild

Bild före golvvård

golvvård efterbild

Bild efter golvvård

Slipning och behandling av trä och parkett

Trä och parkett är oerhört populära val när det kommer till golv. Såväl för att de ger en väldigt speciell och lite mer naturnära känsla, men även för att dessa golv är både slittåliga och förhållandevis enkla att reparera även när det kommer till lite mer djupgående skador. I många fall tål golven ett ganska stort antal slipningar. Och med noggrann efterbehandling så ser man även till att golvet bibehåller sin naturliga barriär mot vardagligt slitage. Vi ser till alltid till att utvärdera vad som krävs för att golvet ska må så bra som möjligt, vilket innebär att vi aldrig gör mer ingripande åtgärder än nödvändigt. Eftersom trä är ett naturmaterial med väldigt individuella förutsättningar anpassar vi alltid vårt sätt att arbeta utifrån vad som krävs i varje enskild situation. Alltid för att ert golv ska få vad som krävs för att det ska fortsätta göra stor nytta.

Så här går det till:

  • Skicka in din förfrågan via Kontakta Oss. Fyll i intresseanmälan. Klicka på skicka intresseanmälan.
  • Ärlebo Företagsstäd AB återkopplar till dig med rekommenderad städning  samt ett fast pris.
  • När uppdraget är utfört & godkänt skickas en faktura via e-post eller pappersfaktura enligt överenskommelse.

 

 

KONTAKTA UMEÅ
KONTAKTA SKELLEFTEÅ

Vi är stolta samarbetspartners med:

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling blå logga Umeå

Mäklare i umeå logga svensk fastighetsförmedling

Mäklarhuset loggan mäklare i Umeå

VD Tobias Ärlebo

Han kallas för drivkraften himself och har över tio års erfarenhet i städbranschen, har en utbildning som resekonsult i bagaget och har en fingertoppskänsla för service. Han har stor vana av ledarskap under utveckling, är etablerad och välkänd i Umeås näringsliv med ett omfattande kontaktnät.