Gräsklippning i Umeå

Gräsklippning

Gräsmattan kan nog på många sätt kvalificera som en svensk klassiker. Gräsmattor tillhörande villor, stugor och övriga bostäder i privatpersoners regim uppgår nämligen numera till fler än två miljoner till antalet. Och då dessa grönytor kräver en hel del återkommande skötsel så tar det hela, av naturliga skäl, upp en betydande del av många personers fritid. Särskild i de norra delarna av Sverige där gräsmattorna traditionellt sett är större än i landets södra delar.

I tider då allt fler väljer att ha vad som har kommit att kallas för prydnadsgräsmattor så ökar även efterfrågan på noggrann och effektiv klippning av gräsytor. Men anledningarna att avlasta sitt gräsklippningsansvar genom att välja gräsklippningstjänster är många. För vissa är det ett sätt att slippa betungande arbete, medan det för andra är ett sätt att frigöra både tid och pengar då det innebär att man inte behöver vare sig spendera tid på klippning eller säkerställa egen tillgång på gräsklippare.

Smidig gräsklippning för privatpersoner

Vi vet att många verkligen värdesätter sina gräsmattor. Särskilt då de i många fall är ett resultat av långt och noggrant arbete. Därför är vi väldigt ödmjuka när det kommer till gräsklippning. För det handlar i grund och botten inte bara om att klippa gräs, utan om att förvalta gräsmattor på ett sätt som gör varje enskild person nöjd.

Genom att prioritera alla våra kunder lika mycket så ser vi till att alltid erbjuda individuellt anpassad klippning av gräsmattor. Med stor respekt för mark, tomt och fastigheten is stort så ser vi till att klippningen blir utförd med den höga nivå av noggrannhet som våra kunder har kommit att förvänta. När ni kontaktar oss för gräsklippning så ser vi därför alltid till att reda ut precis vad ni förväntar er av vårt samarbete. På så sätt blir resultatet alltid bra.

Så här går det till:

  • Skicka in din förfrågan via Kontakta Oss. Fyll i intresseanmälan. Välj alternativet ”Annat”. Skicka din anmälan.
  • Ärlebo Företagsstäd AB återkopplar till dig inom 6 timmar.
  • När uppdraget är utfört & godkänt skickas en faktura via e-post eller pappersfaktura enligt överenskommelse.

 

KONTAKTA UMEÅ
KONTAKTA SKELLEFTEÅ

Vi är stolta samarbetspartners med:

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling blå logga Umeå

Mäklare i umeå logga svensk fastighetsförmedling

Mäklarhuset loggan mäklare i Umeå

VD Tobias Ärlebo

Han kallas för drivkraften himself och har över tio års erfarenhet i städbranschen, har en utbildning som resekonsult i bagaget och har en fingertoppskänsla för service. Han har stor vana av ledarskap under utveckling, är etablerad och välkänd i Umeås näringsliv med ett omfattande kontaktnät.