Byggstädning

Vi utför professionell byggstädning i Umeå

Vi utför byggstäd i Umeå i alla former. Vi byggstädar både bostäder och lokaler inför slutbesiktning samt städ under projektets gång, detta gäller både för företag samt privatpersoner, privatpersoner har även rätt till RUT avdrag.

Vi har stor erfarenhet av både byggstäd samt slutstäd, vi samarbetar med Selbergs Entreprenad i Umeå på deras många projekt allt från mindre byggen till större projekt.

Under ditt projekts gång håller vi din arbetsplats ren och dammfri. Vi följer projektets olika stadier och anpassar städningen efter era önskemål, allt för att kunna erbjuda dig och dina medarbetare en ren och dammfri arbetsplats.

När ett projekt lider mot sitt slut slutstädar vi din nybyggda/ nyrenoverade bostad/lokal.

Vi på Ärlebo Företagsstäd vill hjälpa dig att lyckas med dina projekt, kolla in vår checklista nedan gällande både byggstäd samt slutstäd.

Checklista
Vi utför all slags byggstädning till fasta priser i Umeå

Om ni anlitar Ärlebo Företagsstäd tar vi över allting rörande er byggstädning. Ni får en egen kontaktperson, samma städare och nöjd kund-garanti.

Vi skräddarsyr ett heltäckande schema för just era lokaler utifrån era önskemål och förutsättningar, eller så rekommenderar vi ett gynnsamt upplägg.

Vid önskemål kan ett flertal referenser lämnas. Om ni söker en leverantör av byggstädning i Umeå, kontakta oss för en offert eller ett förutsättningslöst möte.

Vi utför dessa tjänster i hela centrala Umeå.  Berghem, Ersmark, Fällforsån, Öbacka, Öbacka strand. Men också i Vindelns kommun, Vännäs kommun, Robertsfors kommun, Nordmaling kommun och Bjurholm.

Ring oss idag och boka byggstädning!