Trappstädning

Trappstädning Umeå

Genom att städa med rätt medel och metod bevaras ytskikten i trapphusen, detta ökar golvets livslängd. Vi har kunskapen och erfarenheten som gör att vi kan sköta om era trapphus på rätt sätt!

Välstädade trappor bidrar dessutom till ökad trivsel för hyresgästerna och ger ett positivt intryck för besökare. Enligt statistiken så utsätt snygga och rena trapphus sällan för skadegörelse. Ett välstädat trapphus minskar också risken för halka.

Vi besöker era lokaler/trapphus går igenom  behovet som finns och lämnar en kostnadsfri offert till er trapphusstädning. Vid start av uppdraget stämmer vi av städningen med täta intervaller, för att säkerställa att allt fungerar till belåtenhet och att den tiden som är utsatt för för uppdraget är rimlig.

Specialstädning – Ibland kan det krävas en storstädning av till exempel tvättstugan, källarförrådet eller vid stam byte. Vi tar hand om all specialstädning, både till befintliga och nya kunder.

Kolla gärna på våran exempel lista på vad som kan ingå i trappstäd, Längst ner på sidan.

Hos oss får ni,

• Nöjd kund garanti.

• Vår medarbetare ansvarar för era lokaler.

• Egen kontaktperson.

Vi samarbetar med ett flertal BRF föreningar och fastighetsägare i Umeå och lämnar gärna referenser.

Vi utför trapphusstädning till fasta priser

Om ni anlitar Ärlebo Företagsstäd tar vi över allting rörande era trapphus. Ni får en egen kontaktperson, samma städare och nöjd kund-garanti.

Vi skräddarsyr ett heltäckande schema för just era lokaler utifrån era önskemål och förutsättningar, eller så rekommenderar vi ett gynnsamt upplägg.

Vid önskemål kan ett flertal referenser lämnas. Om ni söker en leverantör av trapphusstädning i Umeå, kontakta oss för en offert eller ett förutsättningslöst möte.

Vi utför dessa tjänster i centrala Umeå, Berghem, Ersmark, Fällforsån, Öbacka, Öbacka strand. Men också i Vindelns kommun, Vännäs kommun, Robertsfors kommun, Nordmaling kommun och Bjurholms kommun.

Ring oss idag och boka trappstädning!

Exempel lista – Trappstädning
Entré och trapphus
1 gång /vecka
Golv sopas och våttorkas.
Portglas i entrédörr putsas.
Hisskorg, golv sopas och våttorkas.
Spegel putsas.
Entrématta skakas alt dammsugs.
Skrapgaller/ skrapmatta rengörs.
Postlådor avtorkas.
I förekommande fall skall gång mot tvättstuga och gårdsutgång städas.
Periodisk städning i trapphus och övriga utrymmen.
1 gång / månaden eller vid behov
Ledstänger våttorkas.
Element våttorkas.
Väggar hisskorg rengöres