Kontorsstädning

Kontorsstädning Umeå

Låt Ärlebo Företagsstäd i Umeå vara nyckeln till rena och trevliga lokaler, så att du och dina medarbetare trivs och kan fokusera på det ni är bäst på, rätt person på rätt plats.

Kontinuerlig kontorsstädning bygger på förtroende. Vi tycker det är väldigt viktigt att ha en god kommunikation och vi lämnar garanti för utfört arbete. Vi har försäkringar som täcker eventuella skador som kan uppkomma. Det vi strävar efter varje dag är nöjda kunder och anstränger oss därför till det yttersta. Om ni söker en säker leverantör av kontorsstädning i Umeå ska du kontakta oss idag.

Vi besöker ert kontor går igenom  behovet som finns och lämnar en kostnadsfri offert till er kontorsstädning. Vid start av uppdraget stämmer vi av städningen med täta intervaller, för att säkerställa att allt fungerar till belåtenhet och att den tiden som är utsatt för för uppdraget är rimlig.

• Nöjd kund garanti

• Vår medarbetare ansvarar för era lokaler

• Egen kontaktperson

Checklista

Samtliga utrymmen
Dammsugning av golv, mattor och entré mattan
Avtorkning av fönsterbänkar, bord hyllor samt fria öppna ytor8a292b_e2ef7ed4bac6dbd864abea67f42d1323_jpg_srz_410_250_85_22_0_50_1_20_0 (1)
Damning av fria ytor
Fuktmoppning/Torrmoppning av golv
Tömning av papperskorgar
Borttagning av fläckar runt dörrhandtag, strömbrytare, lister och speglar
Avborsta dammsugning av stoppade möbler
Rengöring av åtkomliga lister
Torka av telefoner/data skärmar

Kök/pentry
Avtorkning av bord, stolar, spis, mikrovågsugn, kylskåp och diskbänk
Avborstning av stoppade möbler
Borttagning av fläckar runt dörrhandtag, strömbrytare
Tömmning av papperskorg och sopsäck
Damning av fria ytor
Rengöring av åtkomliga listerKontor_Final_1450px

Toaletter
Påfyllning av hygienmaterial
Rengöring av handfat och toalett in och utvändigt samt rör
Moppning av golv
Speglar avfläckas
Dörrhandtag avfläckas
Tömmning av papperskorg

Checklistan är till för att du som kund ska kunna få en övergripande blick av vad som ingår i din kontorsstädning och på ett enkelt sett kunna se när tjänsten senast är utförd.

Vi utför all slags kontorsstädning till fasta priser

Om ni anlitar Ärlebo Företagsstäd tar vi över allting rörande era lokaler. Ni får en egen kontaktperson, samma städare och nöjd kund-garanti.

Vi skräddarsyr ett heltäckande schema för just era lokaler utifrån era önskemål och förutsättningar, eller så rekommenderar vi ett gynnsamt upplägg.

Vid önskemål kan ett flertal referenser lämnas. Om ni söker en leverantör av kontorsstädning i Umeå, kontakta oss för en offert eller ett förutsättningslöst möte.

Vi utför dessa tjänster i hela centrala Umeå.  Berghem, Ersmark, Fällforsån, Öbacka, Öbacka strand. Men också i Vindelns kommun, Vännäs kommun, Robertsfors kommun, Nordmaling kommun och Bjurholm.

Ring oss idag och boka kontorsstädning!