Fönsterputsning

Fönsterputsning i Umeå

Vi drivs av en mycket enkel idé – att erbjuda fönsterputsning med kvalitet och trygghet för dig som kund!

Detta gör vi genom att ha ett litet och kompetent team. Vi håller oss ständigt uppdaterade igenom att gå fönsterputsutbildningar samt hålla oss uppdaterade med det mest tids effektiva och miljövänliga städmaterialet som finns på marknaden.

Kommer ljuset knappt in genom dina smutsiga fönster, och du har inte tid eller ork att putsa fönstren själv? Ta kontakt med oss på Ärlebo Företagsstäd så skickar vi våra professionella fönsterputsare till ditt hem.

Viktigt att tänka på inför fönsterputsningen

• Om det regnar eller är -10 och uppåt ombokas fönsterputsningen till ett annat tillfälle, självklart kontaktar vi dig.

• Plocka i förväg undan föremål som kan vara i vägen för putsaren, så som möbler och blomkrukor. Om detta inte är gjort debiteras köparen extra för plocktid.

• Rengöring av persinner och fönsterbleck ingår inte i fönsterputsningen, men kan självklart beställas extra.

Tips från en fönsterputsare

  • Rekommendera att inte använda skraporna för fönsterputs som finns i matvaruaffärer. Dessa skrapor har gummi av låg kvalité och du riskerar att skada dina fönster.
  • Försök inte att putsa fönster med tidningar och spej, det funkar tyvärr inte. Tryckfärgen kan lösas upp och bli utsmetad på hela fönstret. Resultatet blir att det ser  inte bra ut när solen skiner igenom.
  • Nya isolerade fönster är väldigt svåra att putsa med hjälp av tidningar och sprej, detta ska man absolut inte försöka sig på när det är soligt och varmt ute.
  • Fönsterputsning bör göras minst en gång mer år, men helst två gånger per år vi rekommenderar detta i samband med vår- och höststädning.
  • Abonnerad fönsterputsning har blivit mer och mer populärt både för företag och privatpersoner. Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert.

Vi utför Fönsterputsning i Umeå

Ärlebo Företagsstäd tar över allting rörande din fönsterputsning och självklart lämnar vi nöjd kund-garanti.

Innan uppdraget påbörjas kommer vi till din bostad för ett förutsättningslöst möte, tillsammans med dig går vi igenom hur vi på bästa sätt kan erbjuda våra servicetjänster så att de passar dig.

Vid önskemål kan ett flertal referenser lämnas. Om ni söker en trygg och professionell städhjälp av fönsterputsning i Umeå, kontakta oss idag!

Vi utför dessa tjänster i hela centrala Umeå. Hörnefors, Tavelsjö, Bullmark, Holmsund, Obbola, Berghem, Ersmark, Fällforsån, Öbacka, Öbacka strand. Men också i Vindelns kommun, Vännäs kommun, Robertsfors kommun, Nordmaling kommun och Bjurholm.