Fönsterputsning Företag

Vi utför fönsterputsning i Umeå till fasta priser

Kommer ljuset knappt in genom dina smutsiga fönster, och du har inte tid eller ork att putsa fönstren själv? Ta kontakt med oss på Ärlebo Företagsstäd så skickar vi våra professionella fönsterputsare till dina företags lokaler.

Ärlebo Företagsstäd tar över allting rörande er fönsterputsning och självklart lämnar vi nöjd kund-garanti.

Innan uppdraget påbörjas kommer vi till din era lokaler för ett förutsättningslöst möte, tillsammans med dig går vi igenom vad uppdraget ska innefatta.

• Fönsterputsning bör göras minst en gång mer år, men helst två gånger per år vi rekommenderar detta i samband med vår- och höststädning.

• Abonnerad fönsterputsning har blivit mer och mer populärt både för företag och privatpersoner. Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert.

Viktigt att tänka på inför fönsterputsningen

• Om det regnar eller är -10 och uppåt ombokas fönsterputsningen till ett annat tillfälle, självklart kontaktar vi dig.

• Plocka i förväg undan föremål som kan vara i vägen för putsaren, så som möbler och blomkrukor. Om detta inte är gjort debiteras köparen extra för plocktid.

• Rengöring av persinner och fönsterbleck ingår inte i fönsterputsningen, men kan självklart beställas extra.

Om ni söker en trygg och professionell städhjälp av fönsterputsning,  i Umeå, kontakta oss idag!

Vi utför dessa tjänster i hela centrala Umeå. Hörnefors, Tavelsjö, Bullmark, Holmsund, Obbola, Berghem, Ersmark, Fällforsån, Öbacka, Öbacka strand. Men också i Vindelns kommun, Vännäs kommun, Robertsfors kommun, Nordmaling kommun och Bjurholm.