Installation Yale Doorman

Yale Doorman: Montering och installation

Som en av världens äldsta tillverkare av lås och säkerhetslösningar är Yale ett givet val för alla som värdesätter pålitlighet, enkelhet och säkerhet. Numera är Yale en del av helsvenska Assa Abloy, och är väldigt populära inte minst i svenska hem.

Doorman är ett av de mest populära moderna låsen från Yale. Det förenar traditionell pålitlig låskonstruktion med praktisk fjärrstyrning via app, nyckelbricka, kod eller fjärrkontroll. I praktiken innebär det att man alltid har full kontroll utan att behöva förlita sig på nycklar. Många har kommit att uppskatta möjligheten att ge tillfällig åtkomst till hantverkare eller släppa in nära och kära som annars inte skulle ha tillgång till egen nyckel.

För att få ut det mesta av låset så är det däremot viktigt att det monteras på rätt sätt, samt att funktionerna aktiveras utifrån de önskemål man har. Vi ser alltid till att ert Yale Doorman installeras på rätt sätt!

Vi installerar Yale Doorman

Då vi satsar alltmer på helhetslösningar så faller det sig naturligt för oss att även erbjuda säkerhetsorienterade tjänster. Den höga kvalitén och omfattande kompatibiliteten gällande Yale Doorman gör att vi känner oss trygga med att rekommendera detta låssystem till alla våra kunder.

Kombinationen av enkelhet och högsta säkerhetsklass har gjort Yale Doorman till ett givet val när det kommer till smarta lås. Genom att fokusera på flexibilitet och professionalism så gör vi ert val av Yale Doorman enkelt.

Ni väljer själva huruvida ni vill köpa såväl lås som installation av oss, eller om ni bara behöver vår assistans i samband med montering av befintligt lås. Våra erfarna montörer säkerställer att allt blir installerat helt och hållet i enligt med såväl branschens standarder som era särskilda önskemål.

Kontakta oss redan idag för ett både säkrare och enklare hem med Yale Doorman!

Så här går det till:

  • Skicka in din förfrågan via Kontakta Oss. Fyll i intresseanmälan. Välj alternativet ”Annat”. Skicka din anmälan.
  • Ärlebo Företagsstäd AB återkopplar till dig inom 6 timmar.
  • När uppdraget är utfört & godkänt skickas en faktura via e-post eller pappersfaktura enligt överenskommelse.

 

KONTAKTA UMEÅ
KONTAKTA SKELLEFTEÅ

Vi är stolta samarbetspartners med:

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling blå logga Umeå

Mäklare i umeå logga svensk fastighetsförmedling

Mäklarhuset loggan mäklare i Umeå

VD Tobias Ärlebo

Han kallas för drivkraften himself och har över tio års erfarenhet i städbranschen, har en utbildning som resekonsult i bagaget och har en fingertoppskänsla för service. Han har stor vana av ledarskap under utveckling, är etablerad och välkänd i Umeås näringsliv med ett omfattande kontaktnät.