Hemstädning

Hemstädning i Umeå till fasta priser

Släpp stressen och ägna dig åt det du vill

Skulle det inte vara skönt att öppna dörren och mötas av ett nystädat hem? Och samtidigt få tid över till sånt som är viktigt för dig. För visst är det skönare att kunna fokusera på familjen, fredagsmyset och favoritserien på Netflix?

Förutom företagsstädning och flyttstädning erbjuder vi på Ärlebo företagsstäd högkvalitativ hemstädning. Vi är ett litet företag som alltid tar fullt ansvar för att du som kund ska känna dig nöjd och trygg. Hos oss får du en personlig kontakt med den som utför arbetet. För att du ska vara nöjd med resultatet jobbar vi strukturerat med checklistor och väger in dina särskilda önskemål.

Är du intresserad av en personligare städtjänst, eller vill slippa göra jobbet själv? Mejla eller slå en signal till mig så tar jag fram en lösning som passar just dig. Har du specialönskemål? Vi gör vårt yttersta för att möta dem. Och du, du vet väl att du kan nyttja RUT-avdraget?

Kolla gärna vår checklista längst ner den är ett förslag på vad som kan ingå i din hemstädning. Det är din rätt som kund att ställa krav på oss! Vår checklista ser till att vi leverera städning av högsta kvalité.

Vi utför städning i Umeå  till fasta priser

Ärlebo Företagsstäd tar över allting rörande era hemstädning och självklart lämnar vi nöjd kund-garanti.

Innan uppdraget påbörjas kommer vi till din bostad för ett förutsättningslöst möte, tillsammans med dig går vi igenom hur vi på bästa sätt kan erbjuda våra servicetjänster så att de passar dig.

Vid önskemål kan ett flertal referenser lämnas. Om ni söker en trygg och professionell städhjälp av hemstädning eller special städning,  i Umeå, kontakta oss idag!

Vi utför dessa tjänster i hela centrala Umeå. Hörnefors, Tavelsjö, Bullmark, Holmsund, Obbola, Berghem, Ersmark, Fällforsån, Öbacka, Öbacka strand. Men också i Vindelns kommun, Vännäs kommun, Robertsfors kommun, Nordmaling kommun och Bjurholm.

Vår ambition är att ge dig som kund den bästa städning Umeå har att erbjuda!

CHECKLISTA

ALLA RUM

 Dammsugning golv, mattor (lyfter ej på stora mattor)

 Moppning golv

 Putsning av speglar

 Dammtorkning av fria ytor

BADRUM OCH TOALETT

 Rengöring av badkar/dusch/toalett och stänkytor kakel

 Torkning av badrumsskåp utvändigt och spegel

 Rengöring av kran och handfat

 Torkning av kakel vid handfat

 Rengöring av vitvaror utvändigt

KÖK

 Torkning av vitvaror och fläkt utvändigt

 Torkning av köksluckor och lådor utvändigt

 Rengöring av disk- och köksbänk, spis och kakel

 Sopskåp (ej soppåse)

 Micro