Privat

Hushållsnära städtjänster i Umeå

Behöver ni hjälp med att hinna med vardagen, mer tid åt barnen eller vill ha mer fritid? Det kanske är dags att flytta och er familj är i behov av flyttstädning? Underlätta din tillvaro i hemmet och ta hjälp av våran trygga och professionella städhjälp. Vi har erfarenheten och utrustningen att göra arbetet åt dig!

FlyttstädningHemstädning Fönsterputsning Storstädning RUT Nöjd kund-garanti

Så här går det till ..

• Innan uppdraget påbörjas kommer vi till din bostad för ett förutsättningslöst möte tillsammans med dig går vi igenom hur vi på bästa sätt kan erbjuda våra servicetjänster så att de passar dig.

• Datum och tid för uppdraget bestämts. Samt när nycklar ska hämtas och vart nycklar ska återlämnas.

• När uppdraget är utfört hör vi av oss till dig och meddelar att allting är klart.

• Faktura med 50% avdrag på totalpriset skickas till avtalad adress eller e-post. Vi hanterar allting gällande RUT avdraget.


Vi utför all slags hushållsnära tjänster så som Flyttstädning, Hemstädning, Fönsterputsning och Storstädning  till fasta priser eller rörliga priser.

Om ni anlitar Ärlebo Företagsstäd tar vi över allting rörande era önskemål. Ni får en egen kontaktperson, samma städare och nöjd kund-garanti.

Innan uppdraget påbörjas kommer vi till din bostad för ett förutsättningslöst möte tillsammans med dig går vi igenom hur vi på bästa sätt kan erbjuda våra servicetjänster så att de passar dig.

Vid önskemål kan ett flertal referenser lämnas. Om ni söker en trygg och professionell städhjälp av Flyttstädning, Hemstädning, Fönsterputsning och Storstädning i Umeå, kontakta oss för en offert eller ett förutsättningslöst möte.

Vi utför dessa tjänster i hela centrala Umeå.  Berghem, Ersmark, Fällforsån, Öbacka, Öbacka strand. Men också i Vindelns kommun, Vännäs kommun, Robertsfors kommun, Nordmaling kommun och Bjurholm.

Ring oss idag och boka Flyttstädning, Hemstädning, Fönsterputsning och Storstädning.