Ärlebo Företagsstäd AB

Nöjd kund-garanti

Nöjd kund-garanti

Vi vill att du som kund alltid ska känna dig nöjd!

Vi har ett bra och fungerade koncept som du som kund kan känna dig trygg med. Trots detta så händer det att vi gör fel och tabbar oss, meddela oss via e-post eller telefon så rättar vi till det så snabbt som möjligt.

Privat

För oss så är din nöjdhet vår högsta prioritet. Som populärt städföretag i Umeå har vi jobbat med ett stort antal privatpersoner och vet vad som krävs för att leva upp till folks höga förväntningar. Men för oss är garantier om nöjdhet inte plattityder, utan något som vi verkligen står bakom. När vi säger att vi garanterar din nöjdhet så menar vi det verkligen. Om du förmodan skulle vara missnöjd med hur vi har städat ditt hem, hus eller lägenhet så kommer vi att åtgärda varenda enskilt fel direkt på plats. På så sätt kan du känna dig trygg med vetskapen att vårt arbete helt enkelt blir rätt utfört. Oavsett om det handlar om städ inför flytten, storstädning eller återkommande städning av bostaden så är vi säkra på att du kommer att bli nöjd. Annars så ser vi till att åtgärda alla brister som du upplever. Detta är helt enkelt en del av vår verksamhet.

Företag

När det kommer till företagsstäd så är det oerhört viktigt med ett konsekvent och professionellt resultat. Det finns helt enkelt inget utrymme för slarv. Därför garanterar vi alla våra företagskunder fullständig nöjdhet. Som städföretag i Umeå är vi själva verksamma där våra kunder befinner sig. Och detta innebär att vårt goda rykte helt och hållet bygger på hur nöjda våra kunder faktiskt är med vårt arbetssätt. På så sätt kommer vi alltid att göra allt vi kan för att ni ska känna att ni har fått värde och valuta för pengarna.

Eftersom vi tillämpar rutiner för kvalitetskontroll och uppföljning så kan ni alltid få en överblick över såväl vårt arbetssätt som var vi faktiskt har städat. Detta gör det enkelt för er att verkligen se att vi utför jobbet på rätt sätt. Denna transparens och öppenhet är en given del av vår verksamhet, och därför är vi säkra på att även ni kommer att bli en nöjd kund.

Alltid nöjd kund garanti